Werken bij ons

Begeleid Wonen is een jonge, dynamische en groeiende organisatie uit Eindhoven. We werken in teams van enthousiaste en deskundige hulpverleners. We hebben als werkgebied Eindhoven. Begeleid Wonen is een boeiende organisatie die niet alleen haar cliënten, maar ook haar medewerkers veel te bieden heeft.

Vind jij het een uitdaging om mensen met autisme en/of AD(H)D te begeleiden? Vind jij het een uitdaging om zowel in teamverband als individueel te werken? Kun jij vraaggericht werken? Ben jij collegiaal en flexibel? Wil je werken met onregelmatige werktijden, van maandag tot en met maandag? Ben jij daadkrachtig? Heb je werkervaring binnen de hulpverlening? Heb je een afgeronde, relevante MBO of HBO? Ben je enthousiast en creatief?

Dan is werken bij ons iets voor jou!

Wij zoeken professionals die de cliënt centraal kunnen stellen, verantwoordelijkheid kunnen nemen en een “handlanger” kunnen zijn voor de mens met zijn/haar beperking en het gezin. Die kijk hebben op mogelijkheden en deze kunnen benutten ten gunste van ontwikkeling en groei.

Ben jij na het lezen nog enthousiaster geworden, stuur dan je sollicitatie brief, per voorkeur per mail, naar

info@woonbegeleiding.com
Begeleid Wonen
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Postbus 2157
5600 CD Eindhoven


Met vriendelijke groet en tot ziens,

René Huigen
Begeleid Wonen

Vacature

Download hier de vacature.Meer relevante informatie vind je o.a. op de volgende sites:


Rijksoverheid

Rijksoverheid

PGB

pgb

CVZ

WIJ Eindhoven

Wooninitiatieven

samenwerkingsverband AutismeBegeleid Wonen - Postbus 2157 - 5600 CD Eindhoven- Telefoonnummer: 040-256 60 33


Rmk Reclame It In Motion
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (of in het Engels General Data Protection Regulation (GDPR))

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG. Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.